[Zangles | Vocal coaching ]

De zanglessen die worden gegeven bij love2sing.nl zijn voor zowel beginners, semi-gevorderde als gevorderde, kinderen, studenten, jongeren en ouderen. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom. Er wordt zowel privé als duo zangles gegeven.

Er zijn verschillende zangleskaarten beschikbaar. Bekijk onze brochure voor meer informatie over de zangles | kosten | zangtechniek.

Zangles als flex leerling bij love2sing.nl?

Het is mogelijk om flex leerling te zijn. Dit houdt in dat je geen vaste tijd of lesdag hebt. Deze zangles duurt altijd 60 minuten. Jij geeft je beschikbaarheid door en wij sturen je een bericht wanneer een zanglesplek beschikbaar is. Wij bieden deze zanglesmethode speciaal aan voor mensen die na de proef zangles besluiten flexibel zangles te willen volgen. Dit kan ook gelden voor een auditie, optreden of toelating conservatorium/muziekopleiding. In de regel betekent dit dat je 1x in de maand of eens in de 2 maanden zangles zou hebben. De flex zangles wordt van te voren afgerekend.

Een vrije Zangstem

Zingen is gezond en geeft ontspanning. Het werkt bloeddruk verlagend, verbetert onze slaap, endorfine verhogend, traint de adem, vergroot je longinhoud, stimuleerd de bloedcirculatie, werkt stress, pijn verlichtend zodat je meer energie krijgt en je immuunsysteem versterkt. Het mooiste van een stem is dat je deze al hebt. Je geluk gevoel wordt gestimuleerd.

Zang bevorderd ons welzijn, zowel fysiek, emotioneel, sociaal als spiritueel.