[Zangles | Zangworkshops | Utrecht]

Zangstudio love2sing.nl is gevestigd in het hart muzikale van Utrecht. We zijn een zang- muziekschool en geven zangworkshops door heel nederland in opdracht van like2sing.nl. De zanglessen worden gegeven in Utrecht bij dB’s. Daarnaast zijn wij verbonden aan het jeugdfonds sport en cultuur. Iedereen word geboren met een stem, een prachtig uniek instrument. Het is geen magisch geschenk dat wordt gegeven aan de uitverkorenen, maar eerder een vaardigheid die iedereen kan leren als ze bereid zijn eraan te werken.

We geven zangles en workshops op basis van  persoonlijke behoefte of wens. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, welke stijl je zingt en of je wel of niet eerder zangles hebt gevolgd. Met de juiste coaching kan iedereen zijn eigen artistieke stem vinden en de ervaring van het kunnen, delen met de rest van de wereld.

De zanglessen die worden gegeven zijn voor zowel beginners, semi-gevorderde als gevorderde, kinderen, studenten, jongeren en ouderen. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom. Locatie Zangles: dB’s – CAB – rondom 100
3534 BE Utrecht

 

Zangdocent | zangcoach

Love2sing.nl werkt samen met muzikant, songwriter, zangpedagoog en stemtherapeut Laura Schoegje. Zij is een zeer ervaren en bekwame zangeres, een echte vakvrouw. Laura geeft zanglessen en workshops bij love2sing.nl en is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam jazz & pop. http://www.aluramusic.com

zangles vocal coach Utrecht zingen, vocalcenter zangles in Utrecht love2sing.nl

 

Introductie zangles

Van te voren bieden wij vrijblijvend een introductie les aan van 30 minuten.  Deze les is bedoeld ter oriëntatie, oftewel het ontdekken van je eigen zangstem.

Tijdens de oriëntatie zangles wordt er gericht en kort gewerkt aan mogelijke zang problematiek en de verbetering ervan. Er worden deskundige tips en advies gegeven, welke direct toepasbaar zijn en een effectief, positief resultaat zullen geven.

zangles aanvragen? Lesduur: 30 minuten. sing@like2sing.nl

Telefoon | Whatsapp: 06 26 47 44 48